Mirabella (11)

Scroll naar beneden

04-Mirabella

‘Ik heb een klein zusje, zij is vijf jaar. Ik heb ook vriendinnen op school die zelf kleine zusjes zijn. Zij hebben grote zussen die helemaal niet leuk doen. Die zijn met hun eigen dingen bezig en doen chagrijnig tegen mijn vriendinnen.

 

Ik heb besloten dat ik zelf een leuke en geduldige grote zus wil zijn. Dat vind ik weleens moeilijk. Vooral als ze mijn spullen pakt. Ik heb haar echt vaak gevraagd of ze eraf wil blijven, maar ze pakt ze toch. Vroeger schreeuwde ik dan weleens, omdat het zó irritant is. Maar ik ben er wel achter dat het toch niet helpt.

 

Nu ben ik elf. Ik hou nog van spelen en zo. Misschien is het dan wel makkelijk om een leuke zus te zijn. Ik denk dat ik, als ik ouder word, misschien minder een klik met mijn zusje zal hebben. Ik hoop dat ik het dan kan volhouden. Ik ga er wel mijn best voor doen.’

 

Mirabella is de dochter van twee voormalige verslaafden. Haar vader kickte af van alcohol en haar moeder van drugs, voordat zij elkaar ontmoetten en een gezin stichtten. Ze verlenen nu beiden hulp aan mensen die nog steeds verslaafd zijn.

AR5A0427_edit
AR5A0342_edit
_AR5A0478_edit
AR5A0396

Behind the scenes

Neem een kijkje achter de schermen van Portraits of Power met:

Ontmoetingen met krachtige vrouwen

Video's en foto's van de opnames

Ruwe materialen #nofilter

Achtergrondinformatie